Driftinformation

Her kan du finde information om driften og hvilke dele af sitet og systemet vi arbejder på i øjeblikket:

Beskrivelse Status Kommentar
Der er ikke muligt at oprette en annonce med visse ISBN-numre. I gang Pensum.dk baserer sig i dag på bogpriser.dks database over bøger, og der er desværre en del ISBNer som ikke findes i denne database. Af den grund kan de ikke sættes til salg på pensum.dk. Vi arbejder på en løsning, hvor brugerne af pensum.dk selv kan oprette bøger, men det kræver omtanke, da vi ønsker at kunne validere metadata på bøger.
Mulighed for at slette annoncer via "Mine annoncer" Lukket 13/3: Det er nu muligt at slette annoncer via "Mine annoncer".
Massehandlinger på "Mine annoncer" går langsomt/virker ikke. Lukket 13/3: Der er lavet en hel del forbedringer på "Mine annoncer" herunder optimering af hastighed på opdatering af annoncer samt visuel kommunikation herpå. Fortsatte problemer bør rapporteres til supporten.
ISBN-numre kan fremsøges, men kan ikke findes ved annonce-oprettelse. Fx "0 335 21428 2" og "0-86542-871-9" Lukket Er løst pr. 12/3.
Notifkationer om annonceudløb på e-mails. Lukket Er løst pr. 12/3. Der afsendes nu e-mailnotifikationer 5 dage før annonceudløb og ligeledes på dagen, hvor annoncen/annoncerne udløber.
Chathistorikken er ikke komplet på mange annoncer. Lukket Er løst pr. 10/3. Chathistorikken bør være genskabt for alle annoncer.